header soccereporter.fw

Pogba-wissel breed uitgemeten in Engeland: Fransman negeert Mourinho


De Engelse media smullen donderdag opnieuw van de vermeende problemen tussen Manchester United-manager José Mourinho en Paul Pogba. De Portugees was desondanks vol lof over de middenvelder na de 0-2 zege op Bournemouth.

In Engeland wordt de wissel van Pogba breed uitgemeten. De Fransman werd verkozen tot Man van de Wedstrijd, maar in de tachtigste minuut haalde Mourinho hem naar de kant. Zonder zijn manager een blik waardig te gunnen, verliet Pogba het veld. Hij schudde iedereen van de technische staf de hand, behalve Mourinho. Daarmee laaien de speculaties over de slechte relatie tussen de twee op.

Mourinho maakt echter geen woord vuil aan de wissel en prijst de recordaankoop van United. “Ik ben geen voorstander van het kiezen van een Man van de Wedstrijd, maar het klopt dat Paul Pogba erg goed speelde. Tegen Manchester City was hij fenomenaal, vandaag was hij zeer, zeer goed. Ik denk dus dat het een goede keuze is dat hij is gekozen”, vertelt The Special One in Engelse media.

Afgelopen weekend was Mourinho na de 0-1 nederlaag tegen West Bromwich Albio nog zeer kritisch op Pogba, die hij eerder onder meer in het Champions League-tweeluik met Sevilla passeerde. De middenvelder zou zelfs mogen vertrekken komende zomer.

uitslagen.fw
programma.fw


header soccereporter.fw