header soccereporter.fw

NAC biedt 350.000 euro op Van Crooij: VVV denkt aan 900.000 euro’ 

NAC Breda is met VVV-Venlo in onderhandeling over een transfer van Vito van Crooij. Dat meldt dagblad BN/De Stem. Van Crooij moet een van de ‘steraankopen’ worden van NAC, schrijft de krant.

NAC heeft er veel voor over om de vleugelaanvaller, die door de krant ‘kroonjuweel’ wordt genoemd, van VVV naar het Rat Verlegh Stadion te halen. De club wil een flinke som geld neerleggen om zijn contract af te kopen plus een eigen speler in de deal betrekken.

BN/De Stem meldt op basis van ‘goed ingevoerde bronnen’ dat NAC-directeur Hans Smulders een bod van rond de 350.000 euro heeft neergelegd bij VVV voor Van Crooij. Daar krijgt de club Giovanni Korte bij, die bij NAC nog een contract tot 2019 heeft.

VVV wil Van Crooij niet zomaar laten gaan en denkt naar verluidt aan een bedrag van 900.000 euro. Detail: het contract van Van Crooij loopt komende zomer af, waarna hij gratis op te halen is. NAC hoopt de prijs van VVV naar beneden te halen door Korte in de deal te betrekken.

Van Crooij was het afgelopen seizoen van de uitblinkers aan de zijde van VVV. In 31 competitiewedstrijden maakte hij vijf goals en leverde hij zes assists af. Hij heeft inmiddels bijna 150 wedstrijden in het betaalde voetbal achter zijn naam staan, zo zocht BN/De Stem uit.

uitslagen.fw
programma.fw


header soccereporter.fw