header soccereporter.fw

Geen interesse in Ajax of PSV: “Naar één van die clubs gaan, heeft weinig zin”


Guus Til groeide op in de Bijlmer, maar voetballen bij Ajax is niet zijn droom. Ook een eventuele overstap naar PSV ziet de twintigjarige smaakmaker van AZ in de toekomst niet zitten.

Til zet binnenkort zijn handtekening onder een nieuw AZ-contract tot medio 2023. “Ik wil nog even in Nederland blijven en dan een stap maken naar het buitenland. Er staan twee clubs boven AZ, PSV en Ajax. Naar één van die clubs gaan, heeft weinig zin. Bovendien denk ik dat wij de komende jaren meedoen om de titel. Het buitenland is logischer. Lijkt me ook lachen. Het liefst Engeland of Spanje, ja. Geen Saudi-Arabië of zo”, vertelt hij aan Elsevier.

Een groot Instagram-account heeft Til, sinds kort Oranje-international, nog niet. Hij heeft 9.700 volgers, wat in het niet valt bij zijn collega-internationals. “Mijn leven is ook totaal niet interessant. Ik ga naar AZ, train meestal twee keer per dag, dan kom ik thuis, ben ik helemaal kapot en ga ik slapen. Dan word ik wakker, moet ik koken, ’s avonds kijk ik nog wat tv of ik ga playstationen met vrienden of mijn broer Kees, en dan ga ik weer naar bed.”

uitslagen.fw
programma.fw


header soccereporter.fw