header soccereporter.fw

Jaap van Hattem nieuwe hoofdtrainer vv Asperen!

Na het sportieve resultaat in de nacompetitie (handhaving in de 3e klasse) kreeg VV Asperen een domper te verwerken wegens het ongelukkig afhaken van Gert Jan Potters.

Mede door snel te schakelen binnen de vereniging kan VV Asperen nu al melden dat zij met de komst van Jaap van Hattem enorm trots zijn het nieuwe seizoen te kunnen aanvangen.

Jaap is geen onbekende in de omgeving. Zo voetbalde hij bij LRC en Good Luck in het 1e elftal en was hij tevens assistent trainer onder o.a. Ruud Heus bij LRC te Leerdam.

De jeugd staat bij Jaap hoog in het vaandel. Zo had hij als trainer bij LRC diverse elftallen in de jeugd onder zijn hoede t/m de 3e divisie aan toe. Zijn laatste hoofdstuk vervulde hij met trots bij de JO19-1 te Tricht.

Jaap van Hattem is een gewilde trainer die er erg goed op staat in de regio en voor Jaap was het nu dan ook het moment om een 1e elftal als hoofdtrainer te gaan leiden.

VV Asperen is dan ook blij en trots om te kunnen melden dat Jaap van Hattem samen met zijn technische staf volgend jaar voor onze enthousiaste spelersgroep staat.

Jaap, hartelijk welkom en veel plezier bij onze vereniging.

Bron website vv Asperen

uitslagen.fw
programma.fw


header soccereporter.fw