Altena haalt superstunt uit bij koploper Roda Boys

Altena haalde zaterdag een superstunt uit bij Roda Boys. De Nieuwendijkers versloegen niet alleen de koploper met 2-4, maar namen en passant wat afstand van de directe gevarenzone in 2F.

Altena was volmaakt scherp in Aalst. Voor de rust leverde het een prima eerste helft af. De Nieuwendijkers kregen vier kansen en maakten er drie. Brian de Graaf opende de score met de 0-1. Na een diepe bal maakte Dylan v/d Pluijm er 0-2 van tegen het geschrokken Roda Boys. Voor de rust kwam ook de 0-3 nog op het bord na weer een diepe bal. Johnny Schouten werkte beheerst af.

Na de rust kwam Roda Boys feller uit de kleedkamer. Binnen no-time was het 2-3. Altena hield echter het hoofd koel en de zaak kwam weer in balans. Een kwartier voor tijd voerde Altena de stunt verder op, nadat Mohamed Ali Fariya tegen de grond werd getrokken. Vanaf elf meter zette Julian Geelhoedt de 2-4 neer.

Tweede periode
“Dit is goed voor het vertrouwen. We blijven meedoen voor de tweede periode en zijn nu uit de gevarenzone, de middenmoot komt in zicht. Het is fijn om zo de winterstop in te gaan”, stelde voorzitter Cor Geelhoedt.

Bron:Regio Voetbal.

Foto Rinus van Noorloos.

Videogallerij