Linssen werd ‘aangehouden’ voor duel met Willem II: ‘Dat komt wel binnen’

Gepubliceerd: Zondag 17 februari 2019 om 10:24

Bryan Linssen erkent dat de druk voelbaar was bij Vitesse, maar door een 3-2 overwinning op Willem II werd een crisis zaterdagavond afgewend. Volgens de aanvaller werkt de zege van de Arnhemmers bevrijdend.

“Wij hebben ook telefoons. Op internet komt van alles voorbij”, vertelt Linssen aan Omroep Gelderland. “Die druk is soms wel groot inderdaad, maar we moeten daar mee omgaan. Ik werd deze week in de stad aangehouden en dan roept iemand keihard ‘winnen zaterdag’. Ja, dat komt wel binnen. Overal waar je komt wordt er over ons gepraat.”

Vitesse scoorde drie keer tegen Willem II, maar door twee tegengoals werd het toch nog spannend. “Ik had het er net nog op het veld over. We moeten gewoon weer drie keer scoren om te winnen”, stelt Linssen. “Het begint bij ons voorin hè. Bij Dauda, Darfalou en bij mij. Wij moeten zorgen dat we goed staan zodat de verdedigers het minder moeilijk hebben.”

“Daar moeten we over praten en daar moeten we op trainen. Maar onze vechtlust vanavond was groots”, besluit Linssen, die zelf de score had geopend in het Gelredome.

Bron voetbalprimeur

Videogallerij