El Khayati kondigt transfer aan: ‘Dat is wat er nu gaat gebeuren’

Gepubliceerd: Dinsdag 18 december 2018 om 10:28

Wat Nasser El Khayati betreft, is hij bezig aan zijn laatste seizoen in dienst van ADO Den Haag. De 29-jarige middenvelder en topscorer van de club wil komende zomer de stap hogerop maken.

El Khayati vertelt dat in gesprek met Andy van der Meyde, in YouTube-show Met Andy in de Auto. “Mijn contract loopt tot de zomer van 2020. Er zijn wel gesprekken geweest over verlenging, maar dat is voor mij niet aan de orde”, aldus de oud-speler van onder meer Queens Park Rangers en NAC Breda.

“Ik kijk nu naar een vervolg. Ik denk dat ik daar nu aan toe ben en dat is ook wat er nu gaat gebeuren.” De conclusie van Van der Meyde: El Khayati gaat ADO verlaten. “Dat is wel de bedoeling, haha.”

Wat een mooie vervolgstap voor El Khayati – dit seizoen al tien keer trefzeker – zou zijn? “Feyenoord is zeker een mooie club. Maar in het buitenland zijn er ook mooie clubs… Buitenland zou ik wel willen ja, en dan een club die ├ęcht goed bij me past. Ik ga niet voor het geld. Ook al krijg ik daar minder centen, ik ga voor een ploeg die ├ęcht bij me past.”

Bron Voetbalprimeur.nl

Videogallerij