Kruys gokt met DOVO op derde periode: ‘Een troosteloos seizoen willen we zeker niet’

door Redactie 4 maart 2019

Met de nodige personele problemen speelde DOVO na een slechte eerste helft in feite een verloren wedstrijd tegen Harkemase Boys. Trainer Gert Kruys richt al zijn peilen op de derde periode.

,,De hoop was wel vervlogen toen Harkemase Boys vlak voor rust op 3-0 kwam”, analyseerde Kruys in gesprek met RTV Utrecht. ,,Waar we voor waarschuwden gebeurde: lange ingooien, veel fysiek en de tegenstander heeft heel veel lange jongens. Na de 1-0 zijn we het spoor bijster en volgt weer een verre standaardsituatie. En dan tot overmaat van ramp ook de 3-0 en dan valt alles in duigen wat we afgesproken hadden.”

,,Het was wel een fatsoenlijke tweede helft met een goal en als we een beetje het overzicht bewaren nog een goal”, vervolgde de DOVO-coach. ,,Ik ben zeer ontstemd over de manier waarop we in de eerste helft de goals binnenkrijgen. Dat is tweede / derde klasse niveau.”

DOVO heeft nog slechts één kans om het seizoen wat glans te geven: ,,We willen van het seizoen nog wat maken. We hebben een hele slechte serie nu, wat geplaagd door blessureleed, maar dan nog moeten we ons herpakken want om helemaal een troosteloos seizoen te hebben willen we zeker niet. Dus we zullen onze rug moeten rechten.”

Bron voetbal247

Videogallerij